Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri
-Kalite Kontrol Uygulamasında Genel İlkeler: Gıdanın Tanımı, Gıdalarda Kalite Kontrolün Kısa Tarihçesi, Gıdalarda Kalite Kontrolün Sınıflandırılması, Gıda Kalite Kontrolün İlkeleri, Kalitenin Tahmini - Kalite Kontrol Bölümünün Sorumlulukları ve Organizasy...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 150.00 / Güncelleme: 2023-08-08 / Barkod: 9786059666374
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : Bursa |
Basım Tarihi | : 2018-03 |
Baskı No | : 3 |
Sayfa Sayısı | : 251 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 165-235 |
Ağırlık | : 404 gr |
| Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri | Satışta | Satış Fiyatı:38.00 TL | |