Gıda Hijyeni Eğitici Rehberi

Toplam on üç bölümden oluşan kitapta; Gıda Hijyeni Eğitimi, Eğitimde Yönetimin Rolü, Yöneticilerin Eğitimi, Gıda İşleyicilerin Eğitimi, Eğitimin Planlanması, Halkın Eğitimi, Çocukların Eğitimi, Eğitim Yöntemleri, Eğitim Planları, Eğitimde Etkili Olan Diğe...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 250.00 / Güncelleme: 2023-10-31 / Barkod: 9786055267186

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2014-01
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 314
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 170-240
ISBN: 9786055267186
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]