Gıda Güvenliği Ve Güncel Uygulamalar

Bölümden oluşan kitabın konu başlıkları şöyle: Gıda Güvenliği ve Mikrobiyel Risk Faktörleri,Yasal Mevzuat Doğrultusunda Gıda Güvenliği,Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri ve HACCP Uygulamaları, Personel Hijyen Gereklilikleri, Gıda Güvenliği ve Biyo...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 70.00 / Güncelleme: 2021-12-30 / Barkod: 9786055267803

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2021-06
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 218
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 170-240
ISBN: 9786055267803
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]