Gıda Güvenliği Uygulamaları

BÖLÜM 1: Gıda Güvenliği Sistemine Giriş BÖLÜM 2: Gıda Güvenliği Yönetim Sistemlerinin Prensipleri BÖLÜM 3: Ön Koşul Programları ve HACCP BÖLÜM 4: Farklı Üretimlere Ait Önemli Tehlikeler BÖLÜM 5: HACCP Sisteminin Kanıtlanması BÖLÜM 6: Risk Analizi ve...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 300.00 / Güncelleme: 2023-10-31 / Barkod: 9786058894228

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2020-06
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 410
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 135-210
ISBN: 9786058894228
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]