Gıda Bilimi Ve Teknolojisi

1- Giriş 2- Gıda maddelerinin bileşimi 3- Gıda teknolojisinde temel muhafaza prosesleri 4- Konserve teknolojisi 5- Şeker teknolojisi 6- Hububat teknolojisi 7- Alkollü içkiler teknolojisi 8- Sirke teknolojisi 9- Turşu teknolojisi 10- Zeytin teknol...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 125.00 / Güncelleme: 2021-12-30 / Barkod: 9786055267018

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2015-12
Baskı No: 2
Sayfa Sayısı: 283
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 135-195
ISBN: 9786055267018
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]