Gıda Bilimi
     Ne Yediğimizin ve Nasıl Pişirdiğimizin Bilimi

Çikolatakolik olmak mümkün müdür? Tavsiye edilen tüketim tarihi gerçekten ne anlama gelir? Beş saniye kuralında herhangi bir gerçeklik var mıdır? Geleceğin gıdası, laboratuvar ortamında yetiştirilen et midir? Gıda Bilimi bütün bu soruları mercek altın...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 101.00 / Güncelleme: 2023-10-19 / Barkod: 9786057605405

Yayın Dili:
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2020-11
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 224
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 135-195
Ağırlık: 224 gr
ISBN: 9786057605405
Orijinal Adı: The Science of Food
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Gıda Bilimi Ne Yediğimizin ve Nasıl Pişirdiğimizin BilimiTükendiSatış Fiyatı:28.00 TL