Gıda Bilimi
Ne Yediğimizin ve Nasıl Pişirdiğimizin Bilimi
Çikolatakolik olmak mümkün müdür? Tavsiye edilen tüketim tarihi gerçekten ne anlama gelir? Beş saniye kuralında herhangi bir gerçeklik var mıdır? Geleceğin gıdası, laboratuvar ortamında yetiştirilen et midir? Gıda Bilimi bütün bu soruları mercek altın...devamı
Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 101.00 / Güncelleme: 2023-10-19 / Barkod: 9786057605405
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : İstanbul |
Basım Tarihi | : 2020-11 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 224 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 135-195 |
Ağırlık | : 224 gr |
ISBN | : 9786057605405 |
Orijinal Adı | : The Science of Food |
| Gıda Bilimi Ne Yediğimizin ve Nasıl Pişirdiğimizin Bilimi | Tükendi | Satış Fiyatı:28.00 TL | |