Gastronomi Turizmi Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar

Kitap 12 farklı üniversiteden 21 yazar tarafından kaleme alınmıştır. 13 bölümden oluşan kitabın birinci bölümde yemek, kültür ve turizm arasındaki ilişkiler genel olarak açıklanmaktadır. İkinci bölümde gastronomi turizmi ve ilişkili kavramlar; üçüncü bölü...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 80.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9786052543702

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2021-04
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 432
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
Ağırlık: 432 gr
ISBN: 9786052543702
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Gastronomi Turizmi Kavramlar, İlkeler ve UygulamalarSatıştaSatış Fiyatı:35.00 TL