Gastronomi Turizmi Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar
Kitap 12 farklı üniversiteden 21 yazar tarafından kaleme alınmıştır. 13 bölümden oluşan kitabın birinci bölümde yemek, kültür ve turizm arasındaki ilişkiler genel olarak açıklanmaktadır. İkinci bölümde gastronomi turizmi ve ilişkili kavramlar; üçüncü bölü...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 80.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9786052543702
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : Ankara |
Basım Tarihi | : 2021-04 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 432 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 160-240 |
Ağırlık | : 432 gr |
| Gastronomi Turizmi Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar | Satışta | Satış Fiyatı:35.00 TL | |