Gastrolopedi

Aşçılık, pastacılık, gastronomi, reçete yapımı ve menü planlamadan, kırmızı ve beyaz etler, balıklar ve peynir çeşitlerine, çorbalar, ekmekler ve makarnalardan, gıda boyası renk karışımları, pasta dilim ölçüleri ve mutfakta kullanılan ölçü oranlarına kada...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 51.00 / Güncelleme: 2023-10-12 / Barkod: 9786254121562

Yayın Dili:
Basım Yeri:
Basım Tarihi: 2021-07
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 260
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 135-195
ISBN: 9786254121562
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]