Fermente Gıdalar
Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık
Fermente gıdaların tarihçesi, bilinen en eski kayıtlara göre MÖ 6000'li yıllara kadar uzanmaktadır. Bu tarihten günümüze kadar fermente gıdalar giderek artan bir ilgi ile hem üretilmeye hem de tüketilmeye başlanmıştır. Kuşkusuz, bunun en önemli nedeni, fe...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 310.00 / Güncelleme: 2023-07-03 / Barkod: 9786057846358
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : Ankara |
Basım Tarihi | : 2019-08 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 754 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 160-235 |
Ağırlık | : 754 gr |
| Fermente Gıdalar Mikrobiyoloji Teknoloji Sağlık | Satışta | Satış Fiyatı:66.00 TL | |