Fenn-i Tabahat 1340-1341
     (Aşçılık Bilimi 1921-1923)

Osmanlı döneminin yayınlanan son yemek kitabı olan Fenn-i Tabâhat (Aşçılık Sanatı), özgün tarifleriyle Osmanlı dönemi mutfağına ilgi duyan ve araştıranlar için değerli bir kaynak. Mehmed Reşad'ın yazdığı kitap, Hicri 1340-1341 (1921-1923) yılları arasında...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 90.00 / Güncelleme: 2022-08-01 / Barkod: 9786051051789

Yayın Dili:
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2018-02
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 371
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-210
Ağırlık: 371 gr
ISBN: 9786051051789
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Fenn-i Tabahat 1340-1341 (Aşçılık Bilimi 1921-1923)SatıştaSatış Fiyatı:65.00 TL