Fenn-i Tabahat 1340-1341
(Aşçılık Bilimi 1921-1923)
Osmanlı döneminin yayınlanan son yemek kitabı olan Fenn-i Tabâhat (Aşçılık Sanatı), özgün tarifleriyle Osmanlı dönemi mutfağına ilgi duyan ve araştıranlar için değerli bir kaynak. Mehmed Reşad'ın yazdığı kitap, Hicri 1340-1341 (1921-1923) yılları arasında...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 90.00 / Güncelleme: 2022-08-01 / Barkod: 9786051051789
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : İstanbul |
Basım Tarihi | : 2018-02 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 371 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 160-210 |
Ağırlık | : 371 gr |
| Fenn-i Tabahat 1340-1341 (Aşçılık Bilimi 1921-1923) | Satışta | Satış Fiyatı:65.00 TL | |