Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
1.Etin Beslenmedeki Önemi 2.Etin Histolojik Yapısı 3.Ette Kesme Sonrası Görülen Değişiklikler 4.Etlerin Soğutulması 5.Et Ürünleri Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel İşlemler, Hammadde Ve Katkı Maddeleri 6.Sucuk Üretim Teknolojisi 7.Pastırma,Kavurma ,K...devamı
Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 68.00 / Güncelleme: 2022-05-25 / Barkod: 9786052471593
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : Bursa |
Basım Tarihi | : 2020-01 |
Baskı No | : 5 |
Sayfa Sayısı | : 470 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 160-230 |
Ağırlık | : 656 gr |
| Et ve Et Ürünleri Teknolojisi | Tükendi | Satış Fiyatı:54.00 TL | |