Et ve Et Ürünleri Analizleri

1- Giriş

2- Laboratuvar Çalışmalarında Dikkat Edilecek Hususlar

3- Et ve Et Ürünlerinde Örnek Alma

4- Et Teknolojisinde Genel Analiz Yöntemleri

5- Et Ürünlerinde Uygulanan Bazı Özel Analiz Yöntemleri

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 150.00 / Güncelleme: 2023-10-31 / Barkod: 9786055267285

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2015-06
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 125
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 165-240
ISBN: 9786055267285
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]