Et Teknolojisi Laboratuvarı
     El Kitabı

Bölüm 1: Giriş

Bölüm 2: Laboratuvar Çalışmalarında Dikkat Edilecek Hususlar

Bölüm 3: Et ve Et Ürünlerinde Örnek Alma

Bölüm 4: Fiziksel Analizler

Bölüm 5: Kimyasal Analizler

Bölüm 6: Mikrobiyolojik Analizler

Bölüm 7: Duyusal Analizler

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 150.00 / Güncelleme: 2023-10-31 / Barkod: 9786055267216

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2014-12
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 84
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 135-195
ISBN: 9786055267216
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]