Et Teknolojisi
    (Et Ürünleri Üretiminde Temel Teknolojiler ve Ürün Kalitesi)

Özet:Et ürünlerinin üretiminde, ürün kalitesi bilincini ilke edinerek hazırlanan bu kitapta; et sanayinde kullanılan makine ve ekipmanlar, et ürünleri formülasyonlarında kullanılan katkı maddeleri ile emülsifiye, fermente, yeniden yapılandırılmış, kürlene...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 350.00 / Güncelleme: 2023-10-31 / Barkod: 9786055267988

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2023-03
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 316
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 165-235
ISBN: 9786055267988
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]