Et Bilimi ve Gastronomisi

Et Bilimi ve Gastronomisi kitabında; kaliteli ve uygun etin özellikleri, seçimi, işlenmesi, hazırlanması, farklı tekniklerle pişirilmesi, muhafazası ve etin sağlık üzerine etkilerine dair bilgiler, et ve gastronomi bilimi harmanlanarak yalın bir anlatım i...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 105.00 / Güncelleme: 2023-06-27 / Barkod: 9786254178184

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2022-07
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 182
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 165-240
ISBN: 9786254178184
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]