Endüstriyel Yiyecek Üretimi

Özet: Kitabın birinci bölümünde yemek pişirme sanatı ve tarihsel gelişimi ile uluslar arası mutfaklar ve Türk mutfağı hakkında genel bir bilgi verilmiştir. İkinci bölümü yiyecek hazırlama teknikleri oluşturmaktadır. Üçüncü bölüm; yiyecek üretim sistemleri...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 13.89 / Güncelleme: 2019-07-05 / Barkod: 9799758326616

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2019-07
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 250
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
ISBN: 9799758326616
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]