Dört Mevsim Gaziantep Yemekleri

Yemek kültürü, genel kültür kavramının altında yer alan bir alt kültürdür. Her toplumda önemi çeşitli olmakla beraber, yemeğin ve hatta beraber bir şeyler yemenin sosyal kaynaşma, yakınlaşma ve birlikte olma bakımlarından Türk toplumundaki önemi, inkar ed...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 125.00 / Güncelleme: 2022-10-01 / Barkod: 9786058242739

Yayın Dili:
Basım Yeri: Gaziantep
Basım Tarihi: 2011-12
Baskı No: 5
Sayfa Sayısı: 380
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 235-245
ISBN: 9786058242739
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]