Domates Ve Domates Ürünleri

Bölüm 1: Domates Yetiştiriciliği Bölüm 2: Domatesin Bileşimi Bölüm 3: Domates ve Domates Ürünlerinin Mikrobiyolojisi Bölüm 4: Domates Salçası Üretiminde HACCP Uygulaması Bölüm 5: Domates Suyu Ve Ketçap Üretim Teknolojisi Bölüm 6: Domates Kurutma Tek...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 125.00 / Güncelleme: 2021-12-30 / Barkod: 9786055267087

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2013-12
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 299
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 135-195
ISBN: 9786055267087
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]