Cuisine Et Modernité : À Travers L'exemple

INTRODUCTION I. EN PARTANT DES ACQUIS DE LA RECHERCHE 1. LES SAISONS : DE DEUX A QUATRE OU DE QUATRE A DEUX 2. LES CÉRÉALES ET LE PAIN 3. LE YOĞURT, L'AYRAN ET LA VIE II. QUELQUES PROPOSITIONS CLASSIFICATOIRES DE LA CUISINE TURQUE INTRODUCTION 4. AUTOUR D...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 354.05 / Güncelleme: 2020-12-14 / Barkod: 9789754284553

Yayın Dili:
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2017-05
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 392
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 135-215
ISBN: 9789754284553
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]