Çay
Çay Bitkisi, Biyokimyası, Gübrelenmesi, İşleme Teknolojisi
Çay bir gıda maddesi ve sağlıklı yaşamın bir parçasıdır. İçerdiği polifenoller, mineraller, vitaminler, alkaloidler, karbonhidratlar, proteinler vb. bileşikler ile çay değerli bir içecektir. Kuru çayda bulunan maddelerin yitirilmeden deme (infüzyona) geçm...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 150.00 / Güncelleme: 2023-07-03 / Barkod: 9786053953593
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : Ankara |
Basım Tarihi | : 2010-10 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 356 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 195-275 |
Ağırlık | : 795 gr |
| Çay Çay Bitkisi - Biyokimyası - Gübrelenmesi - İşleme Teknolojisi | Satışta | Satış Fiyatı:44.00 TL | |