Çay
     Çay Bitkisi, Biyokimyası, Gübrelenmesi, İşleme Teknolojisi

Çay bir gıda maddesi ve sağlıklı yaşamın bir parçasıdır. İçerdiği polifenoller, mineraller, vitaminler, alkaloidler, karbonhidratlar, proteinler vb. bileşikler ile çay değerli bir içecektir. Kuru çayda bulunan maddelerin yitirilmeden deme (infüzyona) geçm...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 150.00 / Güncelleme: 2023-07-03 / Barkod: 9786053953593

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2010-10
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 356
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 195-275
Ağırlık: 795 gr
ISBN: 9786053953593
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Çay Çay Bitkisi - Biyokimyası - Gübrelenmesi - İşleme TeknolojisiSatıştaSatış Fiyatı:44.00 TL