Çatal Kültürü
Avrupa Mutfağının Kısa Tarihi
Fernand Braudel´e göre, çatalın geçmişi 16. yüzyıla uzanır. Kökeni Venediktir ve çok yavaş da olsa İtalya ve İspanya´nın çeşitli yerlerinde de benimsenmiştir. Çatal kullanımı 1750 yılına gelinceye yaygınlaşmamıştı. Montaigne ondan habersizdi. Jean-Louis...devamı
Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 10.00 / Güncelleme: 2020-12-31 / Barkod: 9789758704484
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : İstanbul |
Basım Tarihi | : 2003-12 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 0 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 150-210 |
| Çatal Kültürü Avrupa Mutfağının Kısa Tarihi | Tükendi | Satış Fiyatı:10.00 TL | |