Buyurun Ziyafete

Gastronomi alanında bir otorite nasıl ortaya çıkar ve hangi özelliklere sahiptir? Yemek kültürünü nasıl edinip geliştirir? Şarabı, tatları ayırt ederek içmek sıradan bir beceri midir, öğrenilebilir mi? Yemek yenilen yerin ambiyansı ne kadar önemlidir?...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 169.00 / Güncelleme: 2023-09-01 / Barkod: 9789750534256

Yayın Dili:
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2023-01
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 264
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 130-195
ISBN: 9789750534256
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]