Bitkisel Yağ Teknolojisi

Yağ sektörünün ve Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümleri için başucu kitabı niteliğindeki bu yayında İnsan Gıdası Olarak Yağ ve Temel Kimyasal Bileşimi, Yağların Temel Yapı Unsurlarından Yağ Asitleri, Katı ve Sıvı Yağ Kaynakları, Sınıflandırılması ve...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 350.00 / Güncelleme: 2023-10-31 / Barkod: 9786055267414

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2017-10
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 332
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 170-240
ISBN: 9786055267414
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]