Bir Öğün Zanaat

Duayen aşçı Erhan Üçüncüoğlu'nun kendi yaşamı ekseninde kaleme aldığı Bir Öğün Zanaat dünden bu güne Türkiye'de aşçılığın nasıl geliştiğine ışık tutuyor. Üçüncüoğlu'nun deyimiyle....gastronomi salt yemek yapmak değildir. Mutfak kültürünün yaşayan, dinamik...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 170.00 / Güncelleme: 2023-09-07 / Barkod: 9786052305461

Yayın Dili:
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2022-02
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 208
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 130-210
ISBN: 9786052305461
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]