Bu kitabın yazılış amacı; Türk Mutfağını biimselleştirmek ve aşçılık eğitimini daha da ileri götürmektir. Kitapta; yemek hazırlama aşamalarına çok özen gösterilerek her bilginin açık ve doğru verilmesine çalışılmıştır. Ayrıca, her tarifi tek tek, hatta...devamı
Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 28.00 / Güncelleme: 2019-05-12 / Barkod: 9789756267264
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : İstanbul |
Basım Tarihi | : 2004-12 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 283 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 195-270 |
ISBN | : 9789756267264 |
Bilimsel Aşçılık Uygulamalı Yemek Hazırlama Tekniği | Tükendi | Satış Fiyatı:28.00 TL |