Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması
Gastronomi ve yiyecek - içecek işletmeleri Ağırlama hizmet işletmelerinde, yiyecek - içecek departmanlarında Menü planlaması ve geliştirilmesi Menü türleri Menü kartları Menü ve pazarlama ilişkisi Menüyü oluşturan yiyeceklerin hazırlanması süreci (Standa...devamı
Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 32.50 / Güncelleme: 2020-10-16 / Barkod: 9789758768097
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : Bursa |
Basım Tarihi | : 2000-01 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 404 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 165-235 |
| Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması | Tükendi | Satış Fiyatı:32.50 TL | |