Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması

Gastronomi ve yiyecek - içecek işletmeleri Ağırlama hizmet işletmelerinde, yiyecek - içecek departmanlarında Menü planlaması ve geliştirilmesi Menü türleri Menü kartları Menü ve pazarlama ilişkisi Menüyü oluşturan yiyeceklerin hazırlanması süreci (Standa...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 32.50 / Güncelleme: 2020-10-16 / Barkod: 9789758768097

Yayın Dili:
Basım Yeri: Bursa
Basım Tarihi: 2000-01
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 404
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 165-235
ISBN: 9789758768097
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Beslenme İlkeleri ve Menü PlanlamasıTükendiSatış Fiyatı:32.50 TL