Basic Methods for the Microbiological Analysis of Foods
Bu kitap, özel ve resmî laboratuvarlarda çalışan gıda ve ziraat mühendisleri, biyolog ve veterinerler ile gıda mühendisliği, ziraat, biyoloji, gıda teknolojisi, mikrobiyoloji ve veterinerlik öğrencileri için ana başvuru kaynağıdır. Kitap, İngilizce hazırl...devamı
Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 44.00 / Güncelleme: 2021-08-05 / Barkod: 9786051330747
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : Ankara |
Basım Tarihi | : 2015-10 |
Baskı No | : 3 |
Sayfa Sayısı | : 570 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 165-245 |
Ağırlık | : 570 gr |
| Basic Methods for the Microbiological Analysis of Foods | Tükendi | Satış Fiyatı:44.00 TL | |