Basic Methods for the Microbiological Analysis of Foods

Bu kitap, özel ve resmî laboratuvarlarda çalışan gıda ve ziraat mühendisleri, biyolog ve veterinerler ile gıda mühendisliği, ziraat, biyoloji, gıda teknolojisi, mikrobiyoloji ve veterinerlik öğrencileri için ana başvuru kaynağıdır. Kitap, İngilizce hazırl...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 44.00 / Güncelleme: 2021-08-05 / Barkod: 9786051330747

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2015-10
Baskı No: 3
Sayfa Sayısı: 570
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 165-245
Ağırlık: 570 gr
ISBN: 9786051330747
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Basic Methods for the Microbiological Analysis of FoodsTükendiSatış Fiyatı:44.00 TL