Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri
     Arkeolojik, Arkeometrik, Dilsel, Tarihsel ve Etnolojik Veriler

Günümüzde acı, ekşi, tatlı, tuzlu, buruk gibi tat duyusuyla algılanan tatların oranlarını ayarlayarak, besinlerin niteliklerini hesaba katarak ve sağlık koşullarını dikkate alarak bir yemeği uyuma götürme sanatı olarak tanımlanabilecek yemek yapma, elbett...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 35.00 / Güncelleme: 2021-08-30 / Barkod: 9786059680349

Yayın Dili:
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2016-05
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 117
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 165-235
Ağırlık: 218 gr
ISBN: 9786059680349
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri Arkeolojik, Arkeometrik, Dilsel, Tarihsel ve Etnolojik VerilerTükendiSatış Fiyatı:35.00 TL