Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri
Arkeolojik, Arkeometrik, Dilsel, Tarihsel ve Etnolojik Veriler
Günümüzde acı, ekşi, tatlı, tuzlu, buruk gibi tat duyusuyla algılanan tatların oranlarını ayarlayarak, besinlerin niteliklerini hesaba katarak ve sağlık koşullarını dikkate alarak bir yemeği uyuma götürme sanatı olarak tanımlanabilecek yemek yapma, elbett...devamı
Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 35.00 / Güncelleme: 2021-08-30 / Barkod: 9786059680349
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : İstanbul |
Basım Tarihi | : 2016-05 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 117 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 165-235 |
Ağırlık | : 218 gr |
| Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri Arkeolojik, Arkeometrik, Dilsel, Tarihsel ve Etnolojik Veriler | Tükendi | Satış Fiyatı:35.00 TL | |