99 Sayfada Mutfak Sırları

- İyi yemek pişirmenin temel kuralları nelerdir?
- Balık alırken ve pişirirken nelere dikkat edilmelidir?
- İyi turşu yapmak için neye dikkat etmek gerekir?
- Kırmızı et terbiyesi nasıl yapılır?
- Leziz börek ve helva yapmanın sırrı nedir?

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 6.48 / Güncelleme: 2020-08-31 / Barkod: 9789944880374

Yayın Dili:
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2000-01
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 99
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 130-195
ISBN: 9789944880374
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


99 Sayfada Mutfak SırlarıTükendiSatış Fiyatı:6.48 TL