Toplam 6 Kayıt Bulunmuştur.
Aktif Sayfa:
Sayfadaki Kayıt:
Sıralama:

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi
Atilla Akbaba Neslihan Çetinkaya
Detay Yayıncılık
9786052323670

140.00 Satışta
 
Yiyecek ve İçecek Yönetimi
Kolektif
Detay Yayıncılık
9786052540114

170.00 Satışta
 
Mutfak Uygulamaları
     İşletme ve Eğitim Rehberi

Osman Güldemir;Sibel Önçel;Önder Yayla
Detay Yayıncılık
9786052540763

70.00 Satışta
 
Gastronomi Araştırmaları Bibliyografyası Bildiri, Makale, Tez 2013-2017
Mustafa Sandıkçı;Mehmet Boyraz;Hülya Mutlu;Faruk Gökçe
Detay Yayıncılık
9786052540596

280.00 Satışta
 
Ulusal Gastronomi ve Türk Mutfağı (Tarihçe, Hammadde, Ritüeller, Özgün Yemekler ve Reçeteler)
Mehmet Sarıışık;Gülçin Özbay
Detay Yayıncılık
9786052540848

65.00 Tükendi
 
Kore Mutfak Kültürü
Fügen Durlu Özkaya;Mustafa Aksoy;Alper Işın
Detay Yayıncılık
9786052543412

95.00 Satışta
 
Toplam 6 Kayıt Bulunmuştur.
Aktif Sayfa:
Sayfadaki Kayıt: