Toplam 111 Kayıt Bulunmuştur.[26 - 50] Aktif Sayfa:2
Aktif Sayfa:
Sayfadaki Kayıt:
Sıralama:

Hac Anıları
İsmail Sarıçay
Sidas Yayınları
9786055267247

6.48 Tükendi
 
Kanserden Korunmada Gıdalar ve Beslenme
Semih Ötleş;Eren Akçiçek
Sidas Yayınları
9786055267308

450.00 Satışta
 
Kışlık ve Yazlık Sebze Yetiştiriciliği
Dursun Eşiyok
Sidas Yayınları
9786058718906

350.00 Satışta
 
Laboratuvar Tekniği
Ünal Rıza Yaman;Nazan Kavas
Sidas Yayınları
9786055267322

150.00 Satışta
 
Temel Gıda Hijyeni
     Gıda Hijyeni 1

Deniz Göktan;Günnur Tunçel
Sidas Yayınları
9786055267339

250.00 Satışta
 
Fonksiyonel Beslenme
Zeynep Banu Güzel Seydim
Sidas Yayınları
9786055267315

350.00 Satışta
 
Özel Meyve: Zeytin
     Kimyası,Kalite ve Teknolojisi

Özlem Tokuşoğlu
Sidas Yayınları
9789944566049

150.00 Satışta
 
Mikrobiyoloji Analiz Metotları
Gözde Türköz Bakırcı;Semra Kayaardı
Sidas Yayınları
9786055267353

200.00 Satışta
 
Gıda Mikrobiyolojisi
Özlem Turgay
Sidas Yayınları
9786055267377

200.00 Tükendi
 
Gıda Analiz Uygulamaları
Abdullah Akgün;İrem Damar Hüner;Emel Yılmaz Ay;Kadir Çınar
Sidas Yayınları
9786055267360

200.00 Satışta
 
Tereyağı Teknolojisi
Metin Atamer
Sidas Yayınları
9786055267346

100.00 Satışta
 
Gıdalarda Bulunan Fenolik Bileşikler
Nevzat Atık;Ertan Anlı;Nevzat Konar;Nilüfer Vural
Sidas Yayınları
9786055267292

250.00 Satışta
 
Et ve Et Ürünleri Analizleri
Müge Akkaya;Ceyda Söbeli;Semra Kayaardı
Sidas Yayınları
9786055267285

150.00 Satışta
 
Akdeniz Usulü Beslenme
Kolektif
Sidas Yayınları
9786058921511

150.00 Tükendi
 
Gıdaların Soğutularak ve Dondurularak Muhafazası
Arsan Bilişli
Sidas Yayınları
9786055267032

35.00 Tükendi
 
Gıda Biyokimyası
Arsan Bilişli
Sidas Yayınları
9786058797628

150.00 Satışta
 
Sirke Teknolojisi
Hatice Kalkan Yıldırım;Nihat Aktan
Sidas Yayınları
9786058797642

80.00 Satışta
 
Gıda Katkı ve Kalıntı Analiz Metotları
Gözde Türköz Bakırcı;Yaşar Hışıl
Sidas Yayınları
9786058797673

70.00 Satışta
 
Süt Mikrobiyolojisi
Sevda Kılıç
Sidas Yayınları
9789944566032

200.00 Satışta
 
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme
Tomris Altuğ Onoğur;Yeşim Elmacı
Sidas Yayınları
9789944566087

90.00 Tükendi
 
Peynir Biliminin Temelleri
Adnan Hayaloğlu;Barbaros Özer
Sidas Yayınları
9786058797611

80.00 Tükendi
 
Gıda Katkı Maddeleri
Tomris Altuğ Onoğur
Sidas Yayınları
9789759740801

150.00 Satışta
 
Gıda Kalite Sağlama
Tomris Altuğ Onoğur;Kemal Demirağ;Yeşim Elmacı
Sidas Yayınları
9786058797635

125.00 Satışta
 
Zeytin Çeşitlerimiz
Nejat Özilbey
Sidas Yayınları
9786058797604

300.00 Satışta
 
Reaction and Fermentation Kinetics in Food Engineering
Yekta Göksungur
Sidas Yayınları
9789944566018

70.00 Satışta
 
Toplam 111 Kayıt Bulunmuştur.[26 - 50] Aktif Sayfa:2
Aktif Sayfa:
Sayfadaki Kayıt: