Banket ve Servis Yönetimi
Bu çalışmanın birinci bölümünde, Yiyecek-İçecek Hizmetleri başlığı altında; alanın temel kavramları, özellikleri ve sınıflandırmaları açılmaya çalışıldı. Sektörün temel özelliği emek yoğun faktör göz önüne alınarak, personel iş tanımlarına ve üniformaları...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 70.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9786059440769
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : Ankara |
Basım Tarihi | : 2017-04 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 384 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 160-240 |
Ağırlık | : 384 gr |
| Banket ve Servis Yönetimi | Satışta | Satış Fiyatı:20.00 TL | |