Geleneksel Gıda Saklama Yöntemleri ve Afyonkarahisar Kiler Kültürü

Şehirlerin yeme-içme kültürleri, yaşanılan coğrafyada oluşan ürünler, bunların yetiştirilmesi, saklanması, üretilmesinde ve pişirilmesinde kullanılan araç ve gereçler, gelenek ve göreneklere bağlı olarak pişirilme ve sunum şekilleriyle oluşmaktadır. Tarih...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 243.00 / Güncelleme: 2023-11-02 / Barkod: 9786254250361

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2023-10
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 243
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
ISBN: 9786254250361
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]