Bölüm 1 Kasın Ete Dönüşümü ve Tekstür Analizleri Bölüm 2 Et Türleri Tayin Yöntemleri (Moleküler Yöntemler) Bölüm 3 Et Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi Bölüm 4 Etin Besin İçeriğinin Belirlenme Yöntemleri Bölüm 5 Ette Renk Oluşumu ve Renk Tayin...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 350.00 / Güncelleme: 2022-11-25 / Barkod: 9786258299663
Yayın Dili | : |
Basım Yeri | : ANKARA |
Basım Tarihi | : 2022-11 |
Baskı No | : 1 |
Sayfa Sayısı | : 314 |
Kapak | : |
Kağıt | : |
Ebat | : 160-235 |
ISBN | : 9786258299663 |