Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi

Bu kitap ülkemizde büyük ölçüde eksikliği hissedilen gastronomi alanındaki temel mutfak teknikleri ve mutfak uygulamaları konusunda, katkı sağlamak amacıyla yazılmıştır. Bu amaç doğrultusunda yerli ve yabancı kaynaklar taranarak ve uygulamadaki edinilen d...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 110.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9786052543948

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2022-02
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 410
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
ISBN: 9786052543948
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]