Temel Mutfak Bilimleri

Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Aşçılık, Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümlerinde eğitim alan önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerin temel mutfak becerilerini geliştirebilmesi amacıyla hazırlanan bu kitapta; Mutfakta Ön Hazırlık, Mutfakta Bıçak Kullanı...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 85.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9786052544693

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2022-02
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 400
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
ISBN: 9786052544693
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]