Gıda ve Personel Hijyeni

Gıda işletmelerindeki idari ve teknik personelin hijyen ve sanitasyon konusunda biçimlendirilmesi gerekir. Tüm işletmelerin HACCP ve personel hijyenine çok önem vermesi gerekmektedir. Tüm bunlar işletmeninin başarısı ve kalitesi açısından da oldukça önemlidir.

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 55.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9789758326716

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2018-10
Baskı No: 6
Sayfa Sayısı: 208
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
Ağırlık: 260 gr
ISBN: 9789758326716
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]