Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar 1

Türkiye'de hem günlük hayatın hem de turizm sektörünün önemli bileşenlerinden birisi olan gastronomi alanı ile ilgili eğitimlerin ortaöğretim, yükseköğretim ve bunların yanında çeşitli kurum ve kuruluşların düzenlediği kısa süreli kurslar yoluyla da gerçe...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 230.00 / Güncelleme: 2023-07-11 / Barkod: 9786257431323

Yayın Dili:
Basım Yeri: Edirne
Basım Tarihi: 2021-06
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 254
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
ISBN: 9786257431323
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]